O nama

Osjetite čaroliju Hrvatskog zagorja u pitomom okruženju zagorskih brega. U samom srcu Hrvatskog zagorja, daleko od gradske vreve, pronaći ćete oazu domaće kuhinje i mirno utočište od svakodnevne kolotečine u Staroj školi.

Spoj kulture, tradicije i vrhunske gastronomije, vrhunska domaća kuhinja od odabranih ekoloških namirnica u kombinaciji s vrhunskim vinom iz naše vinoteke, zadovoljiti će i najistančaniji ukus. Uz sve to imamo nogometno i dječje igralište te wellness oaze sa jacuzziem i saunama.

Stara škola je mjesto gdje san postaje stvarnost; stoga, ako ste željni pobjeći od svakodnevnih obaveza obratite nam se s povjerenjem.

PRIČA STARE ŠKOLE OBITELJI BRADIĆ:

– 1947. izgrađena kao zadružni dom, nakon toga preuređena u školu
– 1965. obitelj Bradić se doseljava u Mirkovec
– emocije i silna energija stotina i stotina malih đaka zarobljena u staroj školi koja se raspadala nagnali su Gorana Bradića da početkom 21. stoljeća, rekonstruira školu i sačuva ju od propasti
– danas je to Stara škola u staroj školi

VIZIJA

– Vizija smještajno- ugostiteljskog objekta »Stara škola« je postati jedno od najposjećenijih i najkvalitetnijih pansiona i restorana u kontinentalnom dijelu Hrvatske i kroz ponudu proizvoda i usluga promovirati osobitosti lokalne zajednice, običaje i gastronomsku ponudu toga kraja.

MISIJA

– pružiti posjetiteljima domaću atmosferu i široku ugostiteljsku ponudu temeljenu na kvaliteti i originalnosti
– ponudom popratnih sadržaja svakom posjetitelju pružiti “doživljaj više”
– izgraditi brand prepoznatljiv u zemlji i inozemstvu
– popuniti smještajne i ugostiteljske kapacitete KZŽ
– biti dio razvoja turizma i njegove ponude , KZŽ a time i RH